Contact

Hoe kunt u ons bereiken?

Wij kunnen ons voorstellen, dat er behoefte bij u kan ontstaan om ons vragen over bijbel-verkondigingen te stellen. U kunt deze vragen uitsluitend stellen via ons emailadres. Wij zullen uw vragen op een eerlijke manier en gefundeerd op de bijbel trachten te beantwoorden. Wij willen echter daarbij elke discussie vermijden.

Wij kunnen ons ook voorstellen, dat u ons meer persoonlijke vragen wilt stellen, of dat u uw (geestelijke) nood met ons wilt delen. Ook hiervoor kunt u ons mailen. Al naar gelang uw behoefte kunnen wij u dan of telefonisch of via uw emailadres bereiken.

Wilt u uw positieve getuigenis over wat Jezus in uw leven heeft gedaan met ons delen? Mail ons. Geschikte getuigenissen plaatsen wij (anoniem en mits er ruimte is) op deze site.

  • Uw voornaam *
  • Uw achternaam *
  • Uw e-mail adres *
  • Uw bericht *

Alle velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.

Zoeken...

Zoekt u een bepaalde prediking of studie, dan kunt u middels onderstaande tool zoeken.


Internet website Redding door Jezus

Bezoekersaantallen

Wilt u ernstig bidden, dat steeds meer mensen de weg naar de predikingen en studies op deze website zullen weten te vinden? Maar bidt u vooral dat zij zich zullen bekeren en dat zij zullen worden gevoed door het levende Woord van God.

Wie zijn wij?

Wij zijn Hans en Xander Sales, vader en zoon. Hans (14-08-1952) is niet meer werkzaam in de maatschappij. Hij is weduwnaar van Febe en hij heeft twee fijne zonen, twee lieve schoondochters en vijf heerlijke kleinkinderen. Xander (20-04-1978) is in het dagelijks leven werkzaam als technisch adviseur. Hij is getrouwd met Regina en hij heeft een dochter, Aiyana en een zoontje, Leroy.